dilluns, 18 de juny de 2012

La Plaçeta de Pau Claris ha passat a ser una Placeta

Avui estic content, he aconseguit una petit victòria, petita però molt important per a mi,desprès de quatre anys amb el blog i moltes cartes a antics alcaldes del Municipi de Bellver he aconseguit que la Plaçeta de Pau Claris passes a ser una Placeta i això per a mi ha estat una petita gran victòria.[noticia}[noticia2].
Vull Agraïr a l'Alcalde Porta i a la Laia Reales (encarregada de cultura) el petit detall de pintar les plaques i deixar-les tal com tocava amb un català perfecte. I també vull resanyar que aquella dita del país veí que diu que en la "casa del herrero cuchara de palo" es totalment certa, perquè en aquest municipi durant molt de temps hi ha estat regidor un senyor que ha dedicar la seva vida a donar lliçons de Català, per tant només hauria d'haver caminat una mica per el seu municipi per veure les coses que s'havien de canviar.
Això del diumenge es un altre cose que he d'agraïr al joc de la Botifarra, perquè la meva condició per montar-lis aquest campionat només va ésser aquesta, que disposessin de una placeta com calia, i així ho van fer.
bé aquest només es un petit pas ara al meu municipi només em resta veure si puc canviar el Marçel i la Çesca i tot arreglat, però aquestes dues misions les veig molt mes dificils.