dissabte, 16 de juny de 2012

Al Senor Ribó li creixen els nans

Jo no estic d'acord amb el diari el Mundo ( de madriz) que vol suprimir el sindic de Greuges per deixar tota la feina al defensor de su pueblo, però clar el que trobo normal es que el desfensor del poble catala l'anomenat Sindic de Greuges hagi de ser aquest personatge que tenim. Aquesta herència del Tristpartit potser ja va sent hora que la renovem i posem en el seu lloc un defensor en cara i ulls.
Perquè Clar com voleu que ens defengui de qualsevol injusticia un personatge que quan se li ha vist la cua el primer que ha dit es que això es un atac a Catalunya,  Dons bé fa vint anys aquest senyor atacava a la primera falca de la nostra nació, Sr. Pujol, amb es mateixos arguments i paraulesx , dient que els atacs que es feien no eran a Catalunya sinó a ell, passats vint anys aquest subjecte ha fet servir els mateixos arguments i ara que sr Ribó? no esta fent el mateix que feia el pitjor president de la nostra malmesa nació.
El càrrec de Sindic de Greuges es prou important per deixar-lo en mas de qualsevol, potser el Govern dels millors venedors de catifes  de la terra facin alguna cosa i envers de perseguir a quatre gent que no vol pagar els peatges comencin per posar gent valida en els llocs que pertoca.

2 comentaris:

jordi ha dit...

Jo com molta gent de Cerdanya, m'he trobat aquest personatge pel carrer i aquests aires de superioritat no m'han agradat mai i els cotxes de luxe no s'avenen gaire en una persona de caire diguem......... d'esquerra radical. Saura dixit. Fes el que dic, no el que faig.

ALP2500 ha dit...

Tens tota la raó Jordi, i la llàstima que en Peret Arderiu no estigui viu i et pugui explicar la disputa que van tenir per voler aixecar la seva casa més del compte. Sempre marcant paquet i dient que ell està per sobre el be i el mal.
Aquest no es un petit alcalde de un petit poble sinó un petit politic de una gran nació que ells els politics han deixat a l'alçada del betum.