dijous, 14 de juny de 2012

Les denúncies d'Abertis

Perdoneu la meva ignorància, però clar amb tot això de les denúncies d'Abertis jo tinc un dubte que em corrou per dintre, que potser els treballadors d'aquesta empresa tenen la potestat com els mossos que davant un jutge la seva decisio es imperativa, 
I si se equivoquen al prendre a ma una matrícula, sancionarem a la persona de la matricula errònea, o li hem demanar al conductor que certifiqui que porta el cotxe amb la matricula correcta.
Aqui els Convenients i desunits van una mica despistats, perquè clar jo entenc que hagin de lleparse les ferides amb els seus amics llops de les autopistes, però amb una mica de raonaments, no es pot sancionar per sancionar , i si volien fer això potser els senyors de la Generalitat de Catalunya haguessin posat als mossos desprès de la barrera oportuna demanant les acreditacions a tots els conductors, perquè amagar el cap sota l'ala fins que passi la tempesta per acabar cedint amb les grans multinacionals de les autopistes fot pudor, 
Perquè ara ploren que han perdut 180.000 euros amb tot plegat , nosaltres  el poble catala porten mes de 300 anys perdem la dignitat i no ens podem queixar enlloc, i un cop que fem una cosa amb cara i ulls, surt el Govern dels millors (els millors embaucadors del mon) a dir-nos que ens castigaran perquè hem estat dolents, i que per aquesta situació serem sancionats per uns treballadors que han agafat unes matricules i que qui diu que no es poden equivocar, i el mes gran de tot com podem demostrar que nosaltres no erem allí, això de donar poder als treballadors de les autopistes d'autoritat ratlla el surrealisme. [noticia]

8 comentaris:

jordi ha dit...

No ens oblidem que tots els peatges tenen càmeres de vigilància

ALP2500 ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ALP2500 ha dit...

Si Jordi però no deixa de ser curiós tot plegat amb el desenvolupament dels mitjans veure com el treballador surt de la garita amb el boligraf a la ma prenen nota de la matrícula. La veritat que el país dominador es de pandareta i nosaltres de pandareta i forquilla perquè clar hem après lo pitjor de cada nació per aplicar-lo a la nostra.

Joana ha dit...

Hi ha qui no dóna importància al preu del peatge, un home va pagar la meva autopista de Manresa i la seva. Tot plegat és un xurro. I potser, enlloc de dir que no vull pagar i muntar el número, hauriem de tornar a circular per les carreteres sense peatge. Però, reconec que es fa complicat i de vegades impossible invertir el temps necessari.

jordi ha dit...

Joana, tens raó. Sit tots anessin per les secundaries, les autopistes no aguantarien mes de 2 anys.

ALP2500 ha dit...

Si nois però en aquesta societat on el temps es primordial ja s'han cuidat de desfer carreteres perquè acabis agafant les autopistes. l'autopista de Manresa Terrassa es un presa de pel, això de 6 euros els cap de setmana es un robatori però bé alternativa et costa quasibé una hora mes, jo quan vaig a Can Fanga ho faig però clar tinc tot el temps del mon, mentre si vas amb el temps just es mes facil pagar i agafar l'autopista i d'això se'n valen.

Joana ha dit...

Perdona que et rectifiqui, 7,29 euros els cap de setmana i festius, els dies de cada dia, 4,01 euros. El cap de setmana, si l'agafo, intento tornar per la carretera, però l'anada, pago, puc dormir una mica més. Un cop, vaig mirar el trajecte Barcelona-Figueres, per autopista, 1hora 30min, si el volies fer per carretera em sembla que no baixava de quatre hores, a quina hora calia que em llevés si havia de ser a Figueres a quarts de vuit del matí?. A Tortosa, 15 euros, però l'altrenativa, la N-340, ni t'explico! encara estaria baixant!

ALP2500 ha dit...

Saps el que me emprenya de tot plegat que surtin aquests politics de m...... dient que si es obligatori agafar l'autopista sinó que hi pots anar per carreteres alternatives per això fan pagar les autopistes, a mi m'agradaria que tots aquests parlamentaris que gaudeixen de teletac gràtis s'haguessis de rascar la butxaca veuriem si desprès tot això s'arregla de una vegada, però clar tot plegat fot fastic perque si una persona que no sofreix a les seves carn la sangria del robatori de les autopistes no et pot defendre davant aquests dinosauris,i part de tot l'amiguisme que hi ha aquí i no deixa de ser un assegurança de recol·locació de politics jubilats.