dijous, 19 de gener de 2012

marejar la perdiu, l'esport covenient per excelència

Aixo de marejar la perdiu, es el seu esport preferit, són uns experts en la matèria, la veritat que surti la Senyora Ortega, aquella senyora que va tenir els nassos de falsificar el seu curriculum vitae per posar-se llicenciatures que no va acabar mai, ja ratlla el surrealisme, dons bé aquesta senyora ha sortit a l'escenari dient que el deute que te la Generalitat amb els Ajuntaments són de 750 i escaigs milions d'euros i venen produïts per el deute que te l'estat espanyol envers Catalunya per les inversions no fetes el 2008.
Això ja sembla la bíblia amb el miracle dels pans i els peixos, perquè mateixa quantitat s'ha fet servir fa cosa de 15 dies per dir que no abonen les pagues extres i que no poden pagar als proveïdors 
Dons bé per la Generalitat es molt més beneficiós que l'estat colonitzador no  pagui el deute perquè aixi els convenients i amb el seu art de marejar la perdiu són capaços de treure-hi un profit que si reben aquest import no sabran que fer amb ell , tenen masses deutes per la quantitat que han de rebre i així poden fotre la culpa als demés, una altre especialitat dels convenients. [noticia]
.

2 comentaris:

Joana ha dit...

Si, la veritat, és molt fàcil dir que no fas les coses per que no són culpa teva. A mi, mai, no m'havien acceptat a l'escola l'excusa de no tenir els deures fets per que s'havia anat el llum!

ALP2500 ha dit...

Si Joana però els catalans som rucs, perquè sempre ens ho empassem primer amb el senyor Pujol i el peix al cove i ara amb aquest aprenent a mag i la indepedència fiscal , tot just un enganya bobos.