diumenge, 15 de gener de 2012

Els mossos han perdut el Nord,jo diria que fins i tote l Sud han perdut aquest cop

Amb les darreres protestes jo diria que el cos de mossos d'esquadra han perdut el nord, perquè això de jugar amb llengua, la bandera i els cants d'en Manolo Escobar tot plegat han portat les seves reclamacions a un vodevil difícil de entendre .
Tothom te dret a defendre els seus drets però clar quan defendre aquests s'ha de fer amb reclamacions en contra de la llengua, en contra de tot el que sigui català, aixo farà molta gràcia als senyors aquests de ciudadanos però jo diria que a la gent del carrer no els hi fa cap de gràcia, això es perdre l'argumentació i deixar de ser una reclamació per passar a ser un vodevil. [noticia].
Dons be continuant amb les seves reclamacions, avui aquests senyors que desprès han de defendre al senyor Mas avui l'han rebut amb pancartes i crits que el tractaven com a Cabró, i clar si aquest gent com exemple es molt fort que aquest gent que desprès t'ha de sancionar per qualsevol cosa, siguin els primer en actuar malament. No per insultar al President de la Generalitat tindran mes raó mes aviat perdran la poca que tinguin
.
Desprès de veure aquest video i molts altres que tractaven al senyor Mas de Fill de..... la veritat que la dignitat dels mossos m'ha caigut als peus, si que eren quatre els que insultaven però aquesta gent treballa i representa la meva nació i veure al punt al qual han caigut la seva causa queda descafeinada, ells mateixos han demostrat el que son.

1 comentari:

Joana ha dit...

No tenia ni idea de que havia passat i un cop he llegit la noticia i he anat enllaçant-ne d'altres, he flipat amb tot plegat. La policia és policia a tot arreu, sigui de la nació que sigui i no són res més que un cos repressiu, no se'ls demana pensar, sinó que siguin ovelles i obeeixin les ordres, però com que no són res, es pensen que poden anar intimidant a tothom i ells si que poden saltar-se la llei pel fet de portar una porra i una pistola. I paro, que ja serà més llarg el meu comentari que el teu post!