dijous, 12 de gener de 2012

Ikea, ha canviat la República Independent de la Teva Casa per la dictadura de Casa teva


Amb actuacions con aquesta dóna peu al anunci que fa un temps els senyors aquests de Ikea van crear per fer propaganda de les seves botigues, i clar un cop es la propaganda que fan i un altre la manera d'actuar i de treballar.
Resulta que aquests senyors que van promocionant la república independent de casa teva fins i tot volen imposar la llengua que hem de parlar a la nostra nació i clar per això tenen les forces de seguretats aquests matons que porten mes de trenta anys visquin a la nostra nació i no s'han dignat mai a parlar la nostre llengua, sinó que son hereus d'aquells altres que portaven el drapet aquell amb aquell aguilot al mig. 
Dons bé aquest cop li ha costat el lloc de treball al jove Jordi Ros per parlar la nostre llengua amb la clientela, i clar ells, aquests defensor de la casta volen que la llengua oficial de la nostra nació sigui aquesta encara viuen en temps del Cisquet i les seves imposicions. [noticia].
La veritat que a partir d'ara si vaig algun cop a aquesta botiga el que tinc clar que la única llengua que utilitzaré serà la meva i sinó ja s'ho faran, i aquests no se els castiga per imposar la seva llengua?.

1 comentari:

Joana ha dit...

Si aquesta botiga hagués de viure de mi, ho tenien magre, només he anat un cop i prou. Però veient aquesta notícia, ja està del tot sentenciat. Ara bé, qui mana? Ikea o els seguratas? O com que estan a Badalona i tenen l'alcalde que tenen, volen estar en gràcia amb el seu alcalde?
Tot plegat, increïble!