dilluns, 9 de gener de 2012

tributs de LLiga Europea amb serveis de tercera regional

Deixeu-me fer servir aquest simil de futbol per poder dir el que em sembla d'aquesta regularització d'impostos que el partit popular juntament amb els Convenients ens han aplicat i ens aplicaran.
Són capdavanter amb el pagament de Irpf d'Europa, paguem  la mateixa proporció que països com Suecia i Finlandia, això si no disposen pas ni els serveis que disposen ells ni tampoc tenim el sou que tenen ells. 
I clar com ser català es un fet diferencial resulta que la nostra quota regional que va a la Generalitat es la mes alta de totes, també ho es la benzina, perquè ens apliquen uns centims per subvencionar els hospital , total que resulta que fet i fomut cornuts  i pagar el beure.
I això no es res mes que el primer pas, ara la propera cosa que s'acosta es la pujada del Iva i anar fent, així resulta que un pobre infeliç com jo li han retallada el sou perquè li han apujat l'irpf i de passada li apugen l'Iva perquè aixì consumeixi menys, i clar menys consum vol dir menys beneficis per els comerciants, i això vol dir que s'estancarà l'economia, Dons bé aquesta panda de politics no ha descobert encara que el millor medicament per gestionar una situació com aquesta es la rebaixa dels impostos, i així afavorí el consum perquè la roda torni a girar. I un cop giri de nou llavors ja apujarem les taxes.[noticia]

3 comentaris:

Joana ha dit...

No sé la teva situació, però com siguis solter i sense fills, encara és pitjor i així anar fent. Els que estan en situació de poder consumir més per no tenir càrregues familiars, els penalitzen i això fa que no puguin gastar. Això si, pagarem el mateix que gent d'altres països que cobren el doble i tenen uns prestacions que nosaltres ni tan sols podem arribar a somiar!

ALP2500 ha dit...

ara mateix t'adjunto dues imatges que diuen molt del tarannà de tot plegat, mentre tanquem hospitals anem donant calers a tothom , visca la democràcia .

Joana ha dit...

som gilipolles!