dissabte, 7 de gener de 2012

Argentina, ho te clar, Judici per els Feixistes

Com sempre han estat la gent de fora la que ens ha ensenyat que s'ha de fer amb segons quines persones, Aquest Cop ha estat la Jutgessa Argentina Servini que ha iniciat una causa contra la dictadura franquista i les empreses que se'n van beneficiar.
Segons han informat fonts judicials, la jutgessa federal argentina ha emplaçat judicialment a l’Estat Espanyol a aportar informació sobre ministres i responsables de les forces de seguretat de la dictadura franquista. Diligències iniciades dins la investigació oberta per crims comesos durant el règim de Franco.
La jutgessa sol·licita noms i domicilis dels ministres i caps de les forces de seguretat del període comprès entre el 17 juliol de 1936 i el 15 juny de 1977. L'exhort també inclou els comandaments de les Forces Armades, Guàrdia Civil, Policia Armada, Directors de Seguretat i dirigents de la Falange Espanyola; i sol·licita el certificat corresponent en cas de defunció.
Bé ara sortiran aquells que quan el senyor Garzon va fer el mateix dels altres deien que això es justícia criticant el fet, però com tot això de la justícia es una pilota que va i ve i aquest cop ens ha agafat de retornada, Felicitat senyora jutgessa però que això no sigui només un aparador per vosté que de veritat es faci justícia, ja que nosaltres amb tant de fum com ens van vendre fa mes de 35 anys no vam saber actuar amb la fermesa que es necessitava per tancar ferides.[noticia]

1 comentari:

Joana ha dit...

Està bé, i això ho pot fer un de fora, s'ha de fer justicia, un de dins no ho pot fer. Però ja deuen estar tots morts, per que,a part d'en Fraga, qui més hi ha viu?