divendres, 6 de gener de 2012

Senyora, vostè si que ha fet el que Calia.

Avui toca parlar de la Sarah, aquest mare de 18 anys, vidua (el seu marit havia mort feia poc per culpa del càncer) i que per defendre el seu fill va agafar l'escopeta i li va estampar uns trets a un paio que havia entrat a casa seva a la força i amb un ganivet de mes d'un pam a les mans. 
d'entrada aquesta senyora va trucar al servei d'emergència demanant ajuda i dient que podia fer davant la situació que veia que es podia provocar, i la contesta del servei d'emergència es clar i català, el que faci falta per defendre el seu nadó. 
La veritat que aquesta senyora ha tingut molta sort de viure a amèrica, perquè si aquesta situació es produeix aquí, la pobre dona ja estaria tancada, els familiars demanant elevades summes per la compensació de la perdua del lladre i a més acusada d'assessinat premeditat. en canvi allí troben normal la situació [noticia]

2 comentaris:

Joana ha dit...

Entenc el que dius, però, trobo molt trist, que es vegi normal que una noia de 18 anys tingui un nadó i encara més una escopeta. Jo podria ser la seva mare i no tinc ni la més remota idea de com és una escopeta.

ALP2500 ha dit...

Si Joana però en aquesta societat que ens toca viure, resulta que el beneficiat sempre es el torturador-acusador-lladre ect, així es molt difícil viure, i molt mes defendre els teus drets. La violència no es bona per cap motiu però clar davant una actuació com aquesta millor que la victima sigui ell que no pas el nadó. Jo ho veig així de clar.