diumenge, 13 de setembre de 2009

Arenys Capital de la Catalunya Nacionalista i el 13 de setembre diada nacional


Vist el que he vist avui, a Arenys de Munt jo ja tinc clar quina ha de ser la Capital del nacionalisme Català i aquest no pot ésser cap més que Arenys de munt, hi havia mes catalans independentista per metre quadrat que a la resta de la Catalunya. I com no podia ser diferent declarar el 13 de setembre diada nacional,. i PERQUÈ ? el 13 de setembre, dons molt fàcil, perquè es el dia que un petit poble de gals van revelar-se a les corts feixistes i van dir prou, i van votar per la seva llibertat.
La veritat que ha estat increïble tot plegat, però veure avis amb els nets tots amb l'estelada al coll dona que pensar i et diu que en el fons no ho tenim tot perdut, el que hem de fer es una neteja política perquè la herència nacionaliste la tenim coberta el que ens marca es un director d'orquestra.


La veritat que no tinc paraules amb el poble d¡Arenys el poble estava farcit d'estelades, mai n'havia vist tant de juntes i quasi bé tot el poble podies veure estelades, de tot tipus, la veritat que ha valgut la pena arribar-se fins Arenys per percebre el perfum d'Independentisme tant actiu. Moltes Felicitats poble d'Arenys ara només queda de veure quin serà el resultat, però la veritat que es igual , el primer gol ja l'hem marcat per l'escaire.