dimecres, 16 de setembre de 2009

air-berlin ara vol esser com raynair

Ara resulta que els feixistes aquests de air Berlin que no utilitzen el català per res, ara volen les mateixes condicions que Raynair, aquests personatges tenen poca memòria es veu, potser haurien d'anar a veure a la senyora Esperança Aguirre que els doni ella les mateixes condicions, quan van treure pit per ensorrar el català i els van fer Espanyols de l'any tot era flors i violes, però quan la crisi els hi toca el crustor, ara resulta que volen tots els drets. Potser si primer atenguessin totes les seves obligacions llavors podríem parlar de drets. [noticia]
El president de Air Berlin es queixa que no rep cap tracte de favor per part del Govern de Catalunya, però que vol aquest personatge desprès de tot el que ens ha dit i fet potser vol que li fem l'onada, en aquesta vida sempre reculls el que sembles i si tires fems no voldràs pas recollir roses sinó que l'únic que pots trobar es merda.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

高雄旅遊墾丁旅遊
阿里山旅遊台東旅遊
清境旅遊包車旅遊
高雄一日遊墾丁一日遊
台南一日遊∣觀子嶺旅遊
高雄墾丁WISH計程車(七人座)高雄租車九人座
機場接送一日遊

ALP2500 ha dit...

home ha tornat el xinés, benvingut company ara només et manca dir Catalunya independent aquest es el nostre futur.

jordi ha dit...

Estas molt errat, no es japonès. Es en Joan Saura intentant explicar la seva política governamental-antisistema :)

ALP2500 ha dit...

Ostres Jordi si es l'impresentable d'en Saura llavors si que estic arreglat perquè amb concellers com aquest no ens calen enemics ells solet es capaç d'enfonsar la nació.
Quin ministre s'han perdut els hereus de Felip V, a veure si som capaços d'empaquetar-ho i els enviem com a regal de nadal.