dimecres, 16 de setembre de 2009

Laporta President, no gràcies

la veritat que avui un amic m'ha definit com a incendiari, diu que soc únic foten foc. Però clar la veritat es que vist el que s'ha vist d'aquest personatge desitjo de tot cor que aquest senyor no sigui el cap de llista de reagrupament.
Perquè de tot plegat, dons bé en aquesta vida hi ha gent que sumen i altres que resten, i aquest es el cas del senyor Laporta, personatges fosc que va sofrir una moció de censura i que només va guanyar gràcies als estatuts els quals demanaven un 75 % de les votacions, si hagués estat un 50% ara ja no seria president del futbol club Barcelona.
Personatge que destaca per segregar envers de reagrupar, te el barcelonisme dividit, la mitat de la primera junta li ha dimitit i ara te una altre cop la meitat de la junta actual amb el ganivet a la ma per veure qui serà el seu substitut.
Jo només voldria dir a la gent de reagrupament que s'ho pensin dues vegades abans de posar aquesta persona al seu partit, mediatament es molt popular però en el fons els vots son de la gent, i vist el que es va veure la darrera vegada no tinc clar si es una aposta bona o mes aviat una mala aposta. [noticia].
A veure si tenim sort i aquest personatge va a caure en mans dels esquerdats, així amb dos galls en un galliner veurem el que passa.