dissabte, 19 de setembre de 2009

La mostra Gastronómica d'Alp, Quan passar de la Baga a la Solana no sigui la millor solució

La veritat es que darrerament la mostra gastronòmica d'Alp s'havia convertit en un sopar de gal·la, tot l'esperit en que els cuiners del poble i fins i tot de la comarca han estat apartat per convertir-se en un sopar la veritat es que va deixar de ser una mostra gastronòmica.
Però la solució que s'ha donat des de l'equip de govern no ha estat pas el millor des de el meu punt de vista [noticia].
D'entrada han confós el que era una mostra gastronòmica feta i dirigida per els restauradors del poble amb l'ajuda dels de la comarca en una mena de sopars a la taula amb un àpats concrets, no es el mateix fer-ho tot el mateix dia i amb un tast on la gent pot provar molts plats a tenir que anar a sopar als diferents restaurants i així poder provar els plats del municipi.

Jo trobo que la mostra haurien de tornar als seus orígens, a ésser com era als primers anys, on era una exposició els poble andorrà d'Arinsal es va copiar la idea i ara ja van per la XXV mostra gastronòmica, per cert es aquest cap de setmana i si teniu oportunitat no es la perdua, paga la pena veure on han arribat i on hem arribat nosaltres.

Que aquest afany de protagonisme no faci que es perdin mes coses, aquest es la directriu que han d'aprendre al meu poble, però ho veig molt dificil tot plegat,en quan a les declaracions de l'alcalde d'Alp en el qual assegura que està molt be promocionar la cerdanya però no amb els calers d'Alp els trobo una bajanada, aquí l'únic que es promocionava era la mostra gastronómica d'Alp i potser venint els millors cuiners de la comarca la promoció es millor.