dimecres, 15 de juny de 2011

Indignats, Indignes

El que havia de ser una revolució , ha resultat ésser un kale borroca (una lluita al carrer). Situacions com aquestes al parlament de Catalunya desacrediten tot el que puguin haver guanyat fins ara aquesta gent.Situacions com les que ha sofert el Senyor LLop (minusvàlid de ceguera i diputat del parlament de Catalunya) es vergonyós. [ noticia ].
Les causes es poden defendre de moltes maneres, però el cas del Senyor Arcadi Oliveres acusant als mossos de paisà de l'organització del aldarull a part de no disposar de cap prova, ho trobo inversemblant, potser abans d'obrir a boca hem de pensar el que diguem i no es pot enfonsar tot per defendre a quatre dropos que s'han deixat els modals a casa.  [Arcadi Oliveres].
En quan al cas dels Consell i President de la Generalitat entrant al Parlament amb Helicòpter, també ho trobo un pel exagerat no calia gastar-nos aquests calerons en aquestes activitats quan altres van entrar en cotxes dels mossos , però clar això no ven tant i es molt mes espectacular entrar com els homes de Harrison .[noticia].
Bé dit tot això i per acabar el tema només dir que la veritat aquesta gent m'ha decebut, jo que esperava que aquest moviment revolucionari seria un punt i part i resulta que no deixa de ser un altre violència maquillanda. Bé si aquesta es la gent de la propera generació ja ho diu la dita que el poble que oblida la seva història està comdemnat a repetir-la , i del feixisme encara tenim restes ara, i el nazisme tampoc fa tant de temps que es va lluitar contra ell.