dimarts, 14 de juny de 2011

Gossos de Tura, això si que es defendre la llengua

Que vingui el partit nacionalista de SCI a la nostra comarca està molt bé, sempre es maco poder escoltar gent que vulgui defendre la nostra nació però clar  a vegades quan un s'omple la boca de defendre la nostra llengua i al primera escola d'Estiu del seu partit (Solidaritat Catalana per la Independència) fot una cagada com aquesta en hi ha per llogar-hi cadires
A la concentració del proper cap de setmana a La Molina, fan moltes activitats i una d'ella segons ell consisteix en un concurs de Gossos de tura.
Gossos de Tura, o Gossos d'atura. Perquè el trispartit fa dies que s'ha acabat i potser que deixem la Tura en pau ara no toca això . No deixa de ser graciòs tot plegat que el partit que s'ompla la boca de independència i de defendre la nostra llengua foti una cagada com aquesta. [noticia].
Bé potser el Concurs ja està be aixi i consisteix en una indirecta a la ex-consellera Tura quan era el cap dels  mossos d'esquadra , i el concurs consisteix en una brigada de mossos estomacant manifestants, però clar ho trobo un pel inversemblant.

Bé aquest es el concurs de mossos d'atura que ens veuen per les nostres contrades,
Ara em resta saber quin son els gossos de la Senyora Tura i si aquests són d'atura o no ?
Mireu jo en faig moltes de faltes de Ortografia,narrativa nefasta i tot això. Es el problema de ser un pagès de muntanya. Però quan parlem de una de le s activitats nacionals mes autòctones i que ens fa diferents com a mínim cuidar la seva denominació d'origen , i no batejar aquest esport, només els hi calia entrar a la Pagina de la Casa Gran de Castellar de n''Hug per veure com s'escriu l'activitat en qüestió
2 comentaris:

Joana ha dit...

L'estil narratiu no és el problema als blogs, si les faltes d'ortografia, tots en fem alguna, però això, és de fàcil solució, es busca al diccionari i s'intenta fer el mínim número de faltes. Però, el que és excusable per tots els que tenim un blog destinat a l'oci, no ho és pels qui es guanyen la vida escrivint a la premsa, sigui en el format que sigui.

ALP2500 ha dit...

En primer lloc moltes gràcies per participar joana, tens molta raó amb tots els teu raonaments, però fot quan estem parlant d'aquesta activitat específica, en el sentit de que això dels gossos d'atura es una cosa de muntanya i com a mínim em carda que li vulguin canviar el nom. Es que aturar es un verb tant de muntanya referent als animals que fot tot plegat.