divendres, 14 d’octubre de 2011

Que Cap Drap Valgui més que una Persona.

Al país aquest colonitzadors, les rates darrerament surten del cau, i aquí en tenim un exemple, hi ha un diari neofeixista anomenat alerta Digital que ha tingut la idea democràtica i de publicar en portada que per sort el cotxe del regidor aquell de Masquefa que va atropellar a dos joves per despenjar un drap  de la Casa Gran no va sofrir cap mal, te pebrots tot plegat, la llastima es que la mare de l'editor d'aquest diari no estigués en lloc dels dos nois a veure que diria llavors. [noticia del alerta digital].
i aquest tio ha arribat a la política, ara entenc moltes coses si en un manicomi el farien fora per professional que podem esperar de un impresentable com aquest . només desitjo que la Casa Gran de Masquefa actuï com a acusació per la gran imatge que ha donat del poble que ells representen. 
però clar que podem esperar de un seguidor de l'Anglada, això es com tot la democràcia es el que ells pensen i res mes ,bon panorama ens espera els propers quatre anys perquè el germà gran d'aquest impresentable es el que ens manaran d'aquí quatre dies.