dimarts, 31 de maig de 2011

Franco: el rei del mambo

El senyor aquest descendent de la Corona de Felip V juntament  amb la ministre aquesta que de les baixades d'internet van pressentar el passat 26 de maig un nou Diccionari Biogràfic de la Corona del regne. Diccionari  editat per la Real Acadèmia de la Història. Per a  tal  esdeveniment el govern va aportar 6 milions d'Euros de no res.
El Diccionari aquest parla d'en Francisco Franco Bahamontes, el qual el defineix per un general valerós i catòlic que va provocar un cop d'estat per acabar amb un govern caòtic i amb l'única finalitat de restaurar la monarquia democràtica. També diu que va muntar un règim autoritari però sense ser totalitari, i acabat tot això es queden tant frescos.
El problema de tot plegat es que la història es un tema subjectiu i sempre dependerà del mirall que es miri, i clar si li demanes a un franquista que faci un retrat del seu ídol no podem esperar que sigui objectiu, això es com dir-li al llop que et guardi les ovelles.[noticia]
.
I la memòria històrica no te res a   dir de tot plegat, clar que veient qui va ser el propulsor de tal gran idea no podem esperar res més del que ha sortit. tinguen a l'aprenent de dictador al darrera poca cosa més podiem esperar.
Moltes de les definicions venen aportades per el historiador Suàrez, i qui es aquest personatge, dons be en Suárez és un historiador vinculat a la Fundació Francisco Franco i president de la Germandat del Valle de los Caídos. Que podem esperar de un personatge així segur que va cada tarde a la Casa d'en pepe a reviure temps passats..