dijous, 13 de setembre de 2012

Convivència Cívica Catalana


Aquest es el nom del partit de quatre neofeixistes espanyols que vam tenir la desgràcia que van anar a parar a les nostres contrades, aquests senyors tant demòcrates que davant la sol·licitud de un poble només tenen l'argument de les armes. 

Aquest senyor demanar a l'Exercit per fer callar al poble, això es democràcia i tot la resta paper mullat, quina barra tot plegat.
En primer lloc li he dir aquest personatge que tregui la paraula catalana del seu partit, perquè català es aquell que viu i treballa a la nostre nació, no aquell botifler que vol ensorrar la nostra nació i com a únic argument només te les armes i el conflicte. Aquest impositor de la llengua d'en Sirvent (Cervantes) ara necessita l'exercit per fer callar al poble. No es més fàcil demanar un referèndum i que sigui el poble el que decideixi el seu futur, el poble català es clar, com  passa al Canada, a Anglaterra. Però clar aquestes nacions son democràtiques aquí només ho som de paraula de fet som una dictadura que sempre disposem de les amenaces per imposar els seus criteris. 
Cívica i Convivència la veritat que desprès d'escoltar aquest personatges he tornat al 39 una altre vegada això es el franquista dur i pur . Aquest senyor ha nascut massa tard hagués estat un bon ministre de l'interior en la època de la por i el terror.[noticia]