dimecres, 12 de setembre de 2012

Alícia en el país de les meravelles, el botox es al·lucinogen?

a
Avui escoltava a la princesa del botox fer un balanç de la manifestació d'ahir la veritat que he quedat bocabadat. No va la paia i diu: que 4 de cada 5 catalans no es van manifestar. [noticia].
Bé si un milió i mig de persones representen el 20 % dels catalans, li he recordar a aquesta senyora que en les darreres votacions al parlament de Catalunya ella va obtenir un resultats de 300.000 vots això representa un Català de Cada 25 ( 4%). Ja em dirà aquesta il·luminada quina credibilitat per parlar com a poble català quan representa un 4 % de tots els catalans.[noticia] .
Li hem recordar alhora que explicar mil vegades una mentida no la fa veritat, segueix sent una mentida. Aquest es el problema dels neofeixistes sempre explicant el mateix, la por i l'insult com a arma d'atac, i clar jugant amb els números segons els seus interessos, dons bé senyora Camatx aquest els números l'han posat a lloc, i si te por ara, pensi que això només es el començament. 
Desprès te la barra de dir que aquesta manifestació no es la Catalunya real, i jo em demano quina es aquesta, la que la vota a ella que només representa un 4 % de tots els habitants, segur que va per aquest camí com només els veuen el seu melic, no saben apreciar que hi ha altres pensaments i altres maneres de veure el nostre futur. 
Senyora Camatx no se si va ésser groutxo marx qui va dir que més val callar i passar per idiota que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte, també va dir que la política consisteix en l'art de buscar problemes  trobar-los fer un diagnostic erroni i desprès aplicar els remeis equivocats.