diumenge, 3 d’octubre de 2010

El Català en Perill

La veritat que m'encanta que se utilitzi la meva llengua encra que es facin faltes , jo soc el primer en fer-les per tant m'hauria d¡estar de criticar segons que, però la veritat quan aquestes fan mal a la vista s'ha de dir, aquest cartell es troba en el lloc on van a tirar la brossa residual dels jardins tant per part d'alguns jardiners com per part de l'Ajuntament d'Alp. Si de veritat estimem la nostra llengua el que hem d'aconseguir es que aquesta no sigui malmesa.
Desprès voldria Parlar del senyors aquests del Facebook. que estan borran sistematicament totes les pagines que intenten reividicar la nostra llengua, segur que la matriu la tenen a la capital del regne.[noticia].
La tàctica d'aquests neofeixisties es la seguent, denunciem a la pagina per xenofoba, per abusiva per el que calgui i com esta en un idioma que no entenen el primer que fem es esborrar aquesta pàgina, això si que es democràcia envers primer d'enterar-se de que va la ma ntallina i desprès actuar, fam com el govern espanyol amb germans bascos primer els acusem i desprès ja veurem que passa, molt democràtic tot plegat.