dilluns, 26 d’octubre de 2009

A la Cerdanya també tenim de tot,avui li toca Bellver i la seva llar d'infants

La veritat es que la noticia es dura, dura perquè s'esta jutjant a una directora de una llar d'infants, dura perquè les acusacions son fortes, dures perquè s'esta posant en joc la professionalitat en primer lloc de una directora i desprès de tres mestres, la veritat que tot plegat es molt complicat però si hem de buscar a un culpable jo miraria cap la casa gran. [noticia].

Aquestes situacions s'han de acabar de socarrell, i mes quan hi ha en joc el benestar de uns nens que seran el futur de la nostra nació . Tant si es veritat com sinó l'Ajuntament i en consequencia l'alcalde hauria hagut de dir la seva i no amagar el cap sota l'ala, haurien de haver estat ells qui haguessin posat pau i no anar a judici per defensar una cosa que aquestes tres noies troben que es un abús de poder i potser la directora ho troba normal, sempre hi haurà diferents punts de vista però el jutge primer hauria hagut d'estar l'alcalde però si aquest el tenim fent volar coloms a veure si entrarà en un bon lloc a la llista de reagrupament poca cosa farà.

Surti el que surti i i digui el que digui el jutge , la llar d'infants de Bellver de cerdanya ha quedat marcada, però a be o per a dolent això es així i no calia, però bé cadascú sap perquè fa les coses i aquestes ara en aquest moment està en mans del jutge de la Seu d'Urgell.