dimarts, 6 de març de 2012

Els efectes col·laterals de la manifestació dels Estudiants.

Bé avui us parlaré de la Marta Plasència, bé mes aviat us parlaré del cotxe d'aquesta senyora, que va ésser un efecte col·lateral de la manifestació dels estudiants, tot plegat una pena.
Una pena que una manifestació sigui tacada i embrutida per una panda de impresentable que es dediquen a treure els seus instints mes animals. Quan un perd el tarannà per acabar fent el que van fer, perden tota credibilitat , i Desprès de la Crema del Cotxe un ha de donar la cara, primer els estudiants i desprès els mossos perquè en el fi la culpa de la crema del cotxe va ésser un cúmul de coses, uns presumptes estudiants que van incendiar el contenidor i un mosso que el va apartar del mig del carrer deixant-lo al costat del cotxe i així provocar l'incendi del mateix.

això si els mossos també han hagut de rectificar el seu diàleg en primer lloc van acusar als estudiants i desprès s'han hagut de menjar les seves paraules i reconeixer la veritat que va ser un mosso qui va apartar el contenidor. Abans d'obrir la boca hem de mirar que no hi hagi cap vídeo que ens posi en ridícul sinó som el que som, una panda de  còmics.problemes de disposar del youtube.
Jo a aquests defensor de la llibertat només els hi he dir que si ham d'aplicar la violència per imposar les seves lleis això diu molt poc de la seva democràcia.

1 comentari:

Joana ha dit...

No m'agrada la policia, sigui quina sigui, però aquí, com diuen els castellans, el que esté limpio de pecado, que tire la primera piedra. Tot plegat és un cúmul de despropósits. Hi ha quatre gilipolles que rebenten la mani, provoquen aldarulls i "obliguen" als antiavalots a provocar la càrrega. Que la presència dels antiavalots, es pot considerar una provocació, també, però s'ha de ser més intel·ligent i no caure en el seu joc.