dissabte, 20 de juny de 2020

Dia 2 del desconfinament o segon dia de la represa (98)

avui es el primer dissabte de la nova normalitat, avui quan he sortit al carrer hi he vist molta mes mobilitat hi ha molta gent que ha aprofitat aquest cap de setmana per pujar i poder veure com esta tot, si encara disposen de la segona residència o si hi ha ocupes que han aprofitat els tres mesos aquest per apropiar-se de una casa aliena, que també en tenim a la nostra comarca.
El mercat setmanal d'Alp sembla que tingui vida, avui hi havia molta mes gent, això si totes amb mascareta i ja esta i si es possible guardar els dos mestre de distància de seguretat.
Per la Carretera de Masella a la Molina hi havia cotxes parats, es el primer dia que veig gent que va a la muntanya amb cotxe, i trobo be que hi vagin donat que en aquestes dates ja comencen a sortir alguns rovellons i rossinyols. 
Tinc un dubte amb la gent de la meva comarca, no tinc clar si volen que pugin la gent o que es quedin a can Fanga. Potser el que volen es que pugessin els seus calers tots sols i ells no calien que vinguessin, perquè sinó no entenc res. 2 comentaris:

Jordi ha dit...

M'està agradant que no hagin pujat tots de cop, mica en mica.

Joana ha dit...

La gent té ganes de sortir i si han pogut, era el moment ideal!