diumenge, 21 de juny de 2020

dia 3 de la represa, avui s'acaba l'estat d'alarma. Abans de comentar hem de veure d'on surt la noticia.

La veritat es que la font de les coses es molt important, abans d'opinar les coses s'han de avaluar, perquè la font de la noticia es molt important, i dic això perquè he vist una noticia fictícia al facebook i la gent com a gossos de presa s'han abonat a critica, en primer lloc em de mirar de on procedia la noticia. Desprès hem de veure si el mitja d'informació es fiable o no, perquè clar veure una noticia de cabronews.com que es una pagina de bromes i prendre aquesta noticia com a seria porta a que molta gent comenci a insultar i criticar sense veure que tot el que s'ha escrit es una broma.[noticia].
Avui he anat al mercat de Puigcerdà no hi havia a l'entrada els senyors de protecció civil, ni la guàrdia urbana, aquest cop hi havia moltes mes paredes i separades com abans, la veritat que al poder entrar la gent de França feia mes patxoca que les setmanes anteriors, hi havia mes vida, i això es el que le feia falta al mercat. la gent. 
El tema del Millo a Tv3 al programa de FAQ's ho trobo perfeta, porta aquest personatge a explicar les seves misèries i dir que ue no se sent orgullós del 1 d'octubre ho trobo un insult a l'hora de que tot aquests personatges que van fer servir la porra per atonyinar al meu poble ha estat condecorats per la seva gran labor i erl perill que van passar davant els avis i les avies. Trobo que l'aparició d'aquest paio a Tv3 era per fer un blanqueix de la seva imatge, perquè sinó no l'entenc.