divendres, 26 de juny de 2020

Dia 8 de la Represa, Els pitjors estudiants a estomacar catalans.

Ara resulta que els agents de les forces d'ocupació de la Policia Nacional espanyola no volen anar a Casa nostra. Segons els sindicats es culpa del clima social provocat pel procés i el cost de la vida al nostre país. Per tant s'han d'enviar agents novells, els que acaben de sortir de l'acadèmia sense cap mena d'experiència cap a Catalunya que hi falta gent. 
Bé si es per agafar experiència aquí aviat l'agafaran sense tenen a la seva disposició algú que parla una llengua diferent a la seva i que podem humiliar. 500 agents mes de les forces d'ocupació a fer país.[noticia].
Aquesta tarda ja es comença a notar que el cap de setmana proper hi ha el Welcome Summer Cerdanya, que aposta per el turisme de proximitat, amb oferta local d'allotjaments gastronomia i activitats amb un objectiu solidari de les fundacions de l'hospital de Puigcerdà i la Fundació Pública de Serves Sant Roc de Bellver i amb la gratuïtat del túnel del cadi a tots el que assisteixin alguna d'aquestes activitats. [programa]
jo només em demano perquè no li posem un nom mes català com per exemple Benviguts a l'estiu a Cerdanya perquè tant anglicisme l'únic que fan es desprestigiar la nostra llengua.