dijous, 25 de juny de 2020

Dia 7 de la Represa, Millo: un s'ha de posar en la pell dels que cantaven "a por ellos"

Desprès d'escoltar aquesta frase, no tinc clar si en Millo aquest viu a màtrix o la neurona se li ha desconnectat, que vol dir ficar-se en la pell de tota aquella gent que cantava a per ells.Hi ha posicions que són difícils de defendre. I quan es vol defendre coses que no es poden defendre només resta dir tonteries. i aquesta es la situació del Milló, ja està bé de virrei a Andalusia, allí es trobarà com a casa, Quina sort van tenir els esquerdats quan no va voler acabant militant el seu partit, perquè aquí haguessin tingut un altre botifler.[noticia].
També vull parlar de la Laura Borràs i els Esquerdats, la veritat que aquesta nova Unió fa el mateix de que feien els seus pares trair en cada moment . Ara segons en Rufian no han votat en el seu suplicatori perquè el seu vot no es determinant, la veritat que com a justificació es penosa, potser així es demostra quan un partit petit només va a la seva. Quan el que calia era demostrar fermesa i que van tots a una, això no com el Tribunal Constitucional es tant demòcrata que segur que seran molt justs, potser els mateixos esquerdats li poden demanar a la Marta  Rovira que collons fot a Suíssa que torni que aquí la justicia es totalment justa. I això també va per la Cup i la Anna Gabriel.
Qui ho te fàcil ara es el President Torra, fot fora a tots els consellers dels esquerdats i proclama les noves eleccions. I que decideixi el poble, llavors veurem si els jocs de cartes han estat encertats o no. Perquè tot plegat es tacticisme per guanyar quatre vots,