dimarts, 23 de juny de 2020

Dia 5 de la represa. això del racisme s'està sortint de mare.

Això de fer caure estàtues d'antics gent que segons la visió actual estaven realitzant situacions de racisme, ho trobo una mica desfasat, Cada cosa s'ha de valorar des de el moment que es va fer i no al cap de mes de 500 anys, perquè en aquella època aquestes coses eren ven normals i potser ara no ho son, però no podem renunciar del passat perquè no ens agradi, es el nostre passat i hem de conviure amb ell. 
I com això va a mes el summum de tot plegat ha estat la sol·licitud de retirada de los conguitos per utilitzar una imatge racista, la veritat que si anem filant tant prim al final  no podrem fer res sense veure a qui ofenem. [noticia]. Aquest es un exemple que la estupidesa humana no disposa de límits.

La veritat es que ja l'han deixat en llibertat no sigui el cas, aquesta es la justícia espanyola, sempre depenen de qui sigui la víctima, això de que la llei es igual per a tots, es una puta mentida. 
Parlant de coses importants, la nova normalitat ha portat en si una allau de gent a la muntanya, molt d'ells inexpert i això provoca accidents. i aquests han crescut de forma exponencial. [noticia].
La vanguardia diu aixó:
igual que un excursionista que se ha resbalado cuando bajaba del Moixeró, en Guils de Cerdanya y ha tenido que ser trasladado en helicóptero.
el problema es que trobo molt difícil baixar del Moixeró i aparèixer a Guils de Cerdanya, mes aviat potser a Riu de Cerdanya, però guils resta molt lluny del moixeró.

2 comentaris:

Joana ha dit...

El coneixement que té del territori qui escriu la notícia

ALP2500 ha dit...

La llastima joana es que no costa tant informar-se abans, ara amb tanta tecnologia com tenim es molt fàcil veure que el visita el moixarò no pot anar a parar a Guils ni per error, perquè hauria de passar per el Segre que es qui divideix la Cerdanya en dos.