divendres, 19 de juny de 2020

Dia 1 de l'etapa de la represa, 1 del desconfinament. (97)

La normativa de l'etapa de la represa. 
1.-Mascareta obligatòria en espais tancats, i quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.
2.-Distància física de seguretat de 1,5 metres. tant en espais tancats com a l'aire lliure. amb l'equivalent de 2,5 m^2 per persona.
3.-Fins el 25 de juny aforament del 50 % en espais tancats, i 75% en espais oberts.
4.-Preferències per activitat en el l'aire lliure.

Dels 350 parlamentaris només un, el senyor Odon Olorza ha estat l'únic que ha renunciat a les dietes durant el confinament, estic molt decebut de tot aquest panda de polític catalans que no han tingut la decència de fer el mateix. La veritat que em trec el barret davant aquest senyor, que no ha fet gran cosa però que amb la que està caient ho trobo de lo mes normal, El que no es tant normal es que només aquesta persona hagi tingut el detall de renunciar a les dietes. Aquesta es la banda de polítics que hem votat entre tots. [noticia].

A tota aquella gent que està molt esverada amb el ex-militar que disparava trets a unes dianes amb les cares de tots els polítics del govern espanyol, només els hi vull demanar on eren quan els irrepresentables aquells cremaven al Judes Puigdemont. la veritat que aquests hereus de la corona de felip V veuen les coses molt diferents si són ells els afectats o els seus enemics. 

1 comentari:

Joana ha dit...

Va que això ja ho tenim!!! I quants dies durarà la desescalada? Quan sabrem que s'ha acabat?