dimarts, 5 d’abril de 2011

Memòria de Cargol, una qualitat política

Sort en tenim de la hemeroteca moltes vegades, perquè sinó amb aquests manipuladors de la informació mai sabríem on estem. Avui he llegit la presentació de la Candidatura dels Socialistes que es presenten amb Alternativa Ceretana a les eleccions municipals del meu municipi. D'entrada el Candidat que encapçalava fa quatre anys la llista de l'Alce dient que la seva candidatura juntament amb els socialistes i esquerdats són els unics que tenen un projecte municipal, dons bé jo em demano fa quatre anys quan van pactar socialistes amb Convenients on eren aquests projectes municipals, si tant aprop estan de els esquerdats no era millor un pacte amb aquests per aconseguir arrancar la comarca, però clar llavors van arribar les ordres de partit.
El millor de tot plegat es que ara desprès de quatre anys de penúries i de atravessar el desert ara resulta que els bons son els esquerdats, La veritat que en Política no tot s'hi val, hi ha d'haver principis.[noticia]
Per sort al nostre municipi aquest cop hi haurà quatre llistes electorals, i alguna amb un pes especific prou bé per que les coses no siguin un passeig militar. Les urnes i el poble decidirà, desitjo de tot cor que aquest sigui inteligent i que la tria sigui la millor.