dijous, 10 de juny de 2010

Sort que el futbol ho cura tot.

La veritat es que amb la crisis que tenim damunt, amb la quantitat de mentides que es diuen darrerament, fins i tot oposició i govern dels Hereus de Felip V estant d'acord, no hi ha com el futbol per tapar tot el que s'ha de tapar i ja està, tot amagat
Això si, els personatges que fan possible aquesta disfressa del moment actual cobren uns 600.000 euricos de no res, això si son capaços de distreure la gent fins a final de mes, i així amagarem els fiasco dels sindicats i la seva vaga i una cosa molt mes important, amagarem el desastre del govern.

Mireu si es important tot plegat que la llei de la reforma laboral es dictarà el mateix dia que juga la selecció així tindrem a tothom distret i no s'esperaran el resultat de la retallada.

Menys selecció i mes intentar que la nació tiri endavant, potser si aquests mes de 12 milions d'euros que poden aconseguir els representants de la selecció vermella els destinessin a la gent que esta passant fam llavors si que tindríem una bona victòria, no guanyaríem una copa sinó el cor de molta gent. però això no s'estila.