dijous, 10 de juny de 2010

l'home es l'únic animal que sempre trabuca amb la mateixa pedra

El municipi d'alp projecta un parc de skateboard per practicar freestyle, bé això no es nou al meu municipi amb l'excusa de que ve subvencionat i només costa la inversió 70.000 euros dons vinga ensorrarem aquests calers en una cosa que només faran servir quatre noi i que mai s'amortitzarà, Bé fa un ansy en el mateix municipi es va crear un circuit de bicicletes perquè quatre nois practicaven aquest esport, fins que un dia aquesta gent es va cançar de anar allí i es va acabar el circuit, encara resta marcat el mateix però ara no serveix ni perque quatre avis puguin passejar perque no deixa d'ésser un circuit curt, amb pujades i que va desgraciar un parc.
Dons be amb el skateboard tornarà a passar el mateix, ara tot son grans idees per malgastar calers. I no em serveix l'excusa que això estarà practicament subvencionat, perquè aquí hi ha despeses de manteniment, de conservació, d'assegurances, ectt.. es a dir una despesa mes per el municipi, i com sempre això d'ésser un dels municipis mes endeutats de la nostra nació dona prestigi cap problema.
Potser hauriem de mirar d'aconseguir es de tenir uns carrers decents, nets i pulids perquè en el fons ens dediquem al turisme , però bé això ja son figues de un altre paner.