dimarts, 19 de juliol de 2011

Laporta, el Catalanista. Bebedor de xampany francès

Mireu jo no soc massa partidari d'en Jan Laporta , ni molt menys de la seva manera de pensar; Però clar quan veus els diaris neofeixistes i fins i tot els socialistes que l'ataquen d'aquesta manera i amb aquestes ganes dóna que pensar.
Si senyor en Jan Laporta fa panxa, com molts altres d'aqeust mon, jo el primer. Però clar jo entenc que aquesta panxa no es pas fruit del nacionalisme català ni cap virus provocant per les seves idees polítiques. Bonica manera d'actuar de segons quins patriotes de la Corona dels Hereus de Felip V.
I si en Jan Laporta beu xampany francès i no pas cava català, però això també es un mal.
Jo soc anarco-nacionaliste català i a casa meva no hi penja cap senyera, ni estelada ni res de tot això, fins i tot puc dir que no se ballar sardanes i no per això soc menys nacionaliste que un altre que si que en sàpiga. Perquè el fet de ser català es un sentiment que surt de dintre i els fets de fora no impliquen res mes. I tampoc bec xampany francès ni Cava Català d'entrada perquè soc absteni, Per aquest motiu soc un català de segona regional?.
Quan veus uns mitjans de comunicació de tirada nacional i colonial atacar amb aquests arguments, veus que aquesta gent s'ha quedat sense arguments, tant fotre al poble Català i amb tanta cara que ara s'han quedat al descobert i ara tenen por. Por de que la nostra naciò trenqui de una vegada tot lligam amb aquests exprimidors de cervells i de carteres de passada.[noticia].