diumenge, 17 de juliol de 2011

El Caos Circulatori d'Alp , no hi ha solució

La veritat que hi ha dues coses que fan o feien que aquest cop , aquesta situació del transit del nostre municipi era possible, d'entrada que el senyor Batlle no fa com els anteriors i aparca com haurien d'aparcar tothom, al costat de la vorera, i l'altre es la presència d'en Isidre Ribera a la Casa Gran, aquest personatge precursor encara que les medalles se les posessin altres de els aparcaments dels Carrer Avinguda Agnès Fabra i Avinguda Cerdanya, era un punt a favor de que aquesta situació dispose de solució, però clar si els primer que hem de donar exemple som els veïns i aquests ens creiem els amos de l'univers i que estem per sobre el be i el mal anem arreglats, la veritat que no tenim solució, jo ho diu aquell que tenim el que ens mereixem.
Dons bé davant de la Casa gran i damunt de les vorer del carrer Avinguda de la Tosa sempre trobes cotxes, com a mínim ara no veus el mitsubishi verd damunt de la vorera, ja és un pas però el vici continua, davant de la doctora i de correus sempre trobes cotxes damunt de la vorera, l'unica solució es posar  barreres perquè no facin això o posar un agent municipal a posar multes, com a minim d'aquesta manera disposarem de quatre calerons a les arques municipals

l'extrem arriba al carrer Orient en la part que s'ha ampliat entre la cruïlla de Carrer Sant Pere i el Carrer Central, dons bé s'ha ampliat el carrer i ara resulta que tothom aparca allí fent el carrer mes estret que el que hi havia abans, per això no calia ampliar el carrer, el deixem com estava i com a mínim podies passar ara segons el cotxe que vol passar ni això podem fer. I el més greu de tot es que la meitat de les vegades són els mateixos veïns del municipi el que aparquen allí, si nosaltres no donem exemple no esperem que ho facin els de fora.


2 comentaris:

Joana ha dit...

jajajaja! Perdona que em rigui, però m'ha fet molta gràcia el títol, m'imagino l'informació del trànsit a Catalunya Ràdio al matí dient, retencions als punts habituals, a Barcelona a la Meridiana, a la Diagonal i a Alp. No demanis barreres o jardineres, que després d'això arriba la zona blava i tot seguit la prohibició d'aparcar i parar per poder descarregar el cotxe. I si senyor! en general, als pobles es té el costum de deixar el cotxe allà on pares, suposo, que és perque la manca de lloc no és problema.

ALP2500 ha dit...

Si JOana ja veus que nosaltres que nosaltres també tenim petits problemes de trànsit aqui dalt a les muntanya i en el nostre petit poble això es la llei del mes fort, d'entrada sempre fotem la culpa a la gent de fora, però els primers en passar-nos les normes de transit del poble som els veins del mateix.
Començant per davant de la Casa Gran, allò sembla trinxera de guerra, aparquem on es rota i ens passem per el forro de la corbata tota normativa, per tant desprès si ho fa algú de fora no l'hem de criticar, nosaltres som els primers en actuar així. Perdona si buscaves alguna queixa del transit de la nostra nació però aquest està tant enmerdat que ens molt dificil trobar una solució factible