dimecres, 26 d’octubre de 2011

Perdoneu però algú ho havia de dir: Primer fem els estudis de viabilitat i desprès fem la inversió

Ajuntaments que han estirat més el braç que la maniga, aquest es un titular de Televisió de Catalunya titllant als Ajuntaments d'Alp de malbaratadors de caudals públics.
Bé aquest tema sempre m'ha apasionat, jo recordo que fa més de vuit anys vaig titllar al Gran Palau de Congressos i Esdeveniments Polítics com que el Nil passava per Alp i havien construit una piramide que enterraria a tot el municipi. Dons bé això no nomès ha arribat al meu poble sinó que a tot el país.
I qui son els culpables de tota aquesta situació.
1.-el primer en pinotxo Zapatero i el seu famós Pla-E , E d'espavilat perquè clar va aportar una muntanya de calers perquè la gent poguès treballar durant quatre o sis mesos i van començar a fer obres faraòniques, i construccions que són molt maques però que resulta no tenen futur perquè no son rendibles, per no poder no poden ni pagar el manteniment del es mateixes.
2.-Invertir sempre buscar un retorn, potser abans de gastar-nos millonades en barbaritats haguèssin pogut mirar si allò tindria un retorn o un be social, o només seria un monument nou que surt mes a compte tirar-lo a terra que mantenir-lo.
3.- El poble perquè son nosaltres qui hem posat a aquesta gent a gestiornar els calers de tots, i no som capaços de demanar-lis responsabilitats, abans anaves a un poble a veure museus, construccions arquitectòniques, ectt aviat aniràs a mirar poliesportius no acabats i abandonats com altres inversions que per culpa de un alcalde poc previsor van fer al seu municipi.[noticia].
Però també es divertit que la gent que denuncia això es televisió de Catalunya, un forat negre per les nostres arques, potser ara haurien de fer el mateix en les empreses publiques (començant per la  seva ) i veure que es fan amb els calerons,
A més el problema no es que s'ha fet amb tot això el problema es com ens en sortin d'aquesta perquè tot això ja esta malbaratat, per tant poca cosa podem fer ara la qüestió es que fem amb tot això, potser en algun polisportiu el podiem fer servir de parquing de pagament  o de aula d'escoles així els nanos no haurien d'estar en barraques prefabricades .
Ara no es el moment de plorar el que no hem sabut invertir amb cara i ulls, ara es el moment de tirar endavant i buscar solucions no pas culpables, perquè aquests hem estat tots, uns per actius i els altres, tots els demés per passius i permetre aquestes barbaritats.