dissabte, 29 d’octubre de 2011

Llívia Capital de la neu, Gelosia aliena

Els dies 30 i 31 d'octubre a la Vila de Llivia és celebra el primer Welcome Winter Llivia, es a dir la primera Fira de l'Esquí amb cara i ulls de la nostra comarca. Per l'esdeveniment s'ha creat una pista de descens de un centenar de metres que permetrà als aficionats fer les primeres baixades de la temporada. Per esquiar per els carrers de llivia s'han utilitzat 350 quilograms de gel en barra i 350 quilograms de gel picat. Juntament amb aquest atractiu esportiu als voltants del mateix es podran gaudir de tot mena de paradetes i les estacions d'esquí podran presentar les seves innovacions.
Totes les estacions d'esquí de la vall aprofitaran l'esdeveniment per presentar-hi els nous productes i vendre els forfets amb les promocions habituals de l'inici de campanya. El village també disposarà d'espais de degustació i promocions de les empreses amb sortejos de material.
I jo estic maravellat que la vila de Llivia faci aquests esdeveniments i el meu Municipi amb dos estacions d'esquí en el seu domini no hagi pogut ni plantejar-se aquesta situació, ni una mena de Fireta com les que es fan a Bellver de Cerdanya o a Puigcerdà. Dons no com en altres coses els demés pobles ens han de passar la ma per la cara. Felicitats Vila de Lliva troba que es un esdeveniment admirable, sento gelosia aliena, en aquests moments m'agradaria poder ser d'aquest municipi per poder gaudir d'aquesta situació, però clar em va tocar neixer a Alp i aquí no tenim d'aquestes iniciatives, que hi farem algun dia es treuran les llaganyes dels ulls i veuran que un dels pesos capitals de la nostra comarca es el turisme d'hivern i aquest vol activitats per gaudir de la mateixa.

4 comentaris:

Joana ha dit...

Ei, m'agrada el canvi de fons, molt xulo.

No sé, si aquestes fires donen el resultat que es busca. I no em sembla que hagi pastís per tants, Bellver, Puigcerdà i ara Llívia. Aquest any, tornen a fer Nivalia al meu poble, a Vic també en fan una i segur que hi ha més. La clientela som la que som i no sé com ho faré aquest any, però jo i els meus amics tenim molt clar a on anirem a passar l'hivern i ho podem fer sense moure'ns de casa.

ALP2500 ha dit...

Home Joana això es una manera de fer publicitat, si que en hi ha moltes de microfires de la neu, però aquesta de llívia porte un caire diferent, aquesta ja comença més a semblar-se a la del teu poble, amb espectacles que fan mes atractiva la mateixa. I clar que la clientela la tens limitada i es la que es i cada cop serà inferior.
A part del preu del forfet cada cop serà mes elevat i si el tema climàtic porta l'adreça actual com la neu nomès podrà ser artificial encara serà molt mes car el preu del forfet.
Serà l'esport juntament amb el golf de la gent de quartos.
i els demés ens haurem de mirar això com un aparador i poca cosa més.Questió de jugar a la loteria i posar una vela a la verge dels desemparats.

Joana ha dit...

Home, la del meu poble la tornen a fer, però era molt patètica, no sé si havies estat algun cop. Jo hi anava única i exclusivament a comprar el forfet de temporada i sempre i quan no hagués de pagar entrada, amb la targeneu ja estava i aquest any, com que ens han enviat invitacions! Si, és publicitat i entenc que hi ha estacions que han de ser-hi encara que els costi diners, per que la gent el forfet el comprarà igual, allà, a l'estació o on line.
Jo ja tinc el número de l'ONCE!

ALP2500 ha dit...

A veure Joana la venda de abonaments de Temporada en les fires d'esquí es una cosa del passat, com la presentació de les novetats i tot això, abans tenia un sentit perquè no hi havia els mitjans d'ara, però des de que va apareixer internet tot això sobra, saps les fires de la neu son com les trobades politiques, excuses per sortir de casa dels directius de les estacions per anar de vacances quatre dies, res mes i un altre manera de llançar calers, però si son empreses privades fins i tot ho pots entendre, el problema el tinc jo amb les empreses públiques que son de tots (hipoteticament)