dijous, 27 d’octubre de 2011

Han enxampat un lladre de la nostra comarca

Curiosa situació el pispa era un veí de Cerdanyola que es dedicava a robar les urbanitzacions de la comarca aquest cop el treball dels mossos d'esquadra han tingut els seus fruits, i al cap de uns mesos han pogut agafar i posar a disposició judicial al pispa de la comarca.
 
A principis de l'any passat durant els mesos de febre a setembre es va registrar un augment de denúncies per robatori amb força. Tots els robatoris era calcats,robatoris en urbanitzacions apartades del nucli urbá , les quals només eren habitades algun cap de setmana i per vacances.
La tàctica consistia en forçar la finestra, desmuntar un vidre i entrar un cop dintre podien passar-li dos o tres dies menjant i beguen tot el que podien trobar a la nevera.
Quan ja estaven tips i farts marxaven i s'emportaven tots els objectes de valor que podien mal vendre.De moment s'han presentat una vintena de denuncies per robatori que s'haurien comès en els municipis de Bolvir Das, Fontanals de Cerdanya i Urús.
Bé per lo menys aquest cop els mossos han aconseguit agafar a l'atracador, però clar amb tantes cases buides i tants pocs mossos per la feina que no crec que donin a l'abast. [noticia]


 

4 comentaris:

Joana ha dit...

Quina sort que teniu, els lladres són autòctons! De totes formes, deuen ser una mica "pijos" si van a robar a les segones residències cerdanes.
Conyes, a banda, és molt xungo, vol dir que hi ha gent que et vigila.
Vaig llegir una novel·la fa un temps, sobre uns assassinats aquí, a la teva comarca, i els mossos també atrapaven el dolent.

ALP2500 ha dit...

Mira Joana una flor no fan primavera,la sort és que disposem de una lladres que són una mica passerells i es deixen enxampar. Aquests que es dediquen al robatori de torres d'alt standing, els altres, els de guant blanc aquests ni en pintura.

josep m. ha dit...

Hola company, parlant de que una flor no fa primavera, i parlant d unaltre tema, et dire que a Pgcda, ja esta apunt per obrir el restaurant wok, es al costat mateix de la disco SENA, ja sentirem a la resta de restaurants de la vila, a criticar i posar a parir aquet establiment. Per cert, ja porten temps amb tot aixo del paperam, segurament si en lloc de wok el nom del restaurant fos "casa manolita" , ja faria temps que estaria obert.

ALP2500 ha dit...

a veure Txemari ja fa temps que hauries de conèixer a la gent de la Comarca, no han entès encara que la competència es bona, aquí sempre fan servir la màxima aquella de amb mi o contra mi no hi ha punts mitjos aquest es el problema, però clar el restaurant Wok es un restaurant de menjar de cuina xinesa, Japonesa i mediterrània, per tant fan una selecció de carns peixos i mariscs no tant diferent la que hi ha aquí . però clar tot el que vingui de fora fa por, por a la competència res mes.