dijous, 11 de novembre de 2010

El Sahara,terra maleïda

El problema del Sàhara es fàcil de detectar, no hi ha pous de petroli, sinó tot plegat els senyors del Marroc ja faria anys que estarien acompanyats i teledirigits per els americans,  i com els conqueridors en temps de creuada fins i tot adoctrinats amb la cultura i religió pertinent. Però clar allí no hi ha aquest apreciat metal per tant no paga la pena invadir un país, un país invadit per el Marroc, amb lleis antidemocràtiques, amb ocultisme de la realitat, amb informació opaca de tot el que està passant, allí on reina la desiformació i els nostres conqueridors aquí mirant com mora aquella gent, com si la lluita no anés amb ells, i la veritat es que els hereus de la Corona de Felip V son part i consequencia del problema, part perquè quan van marxar amb la cua entre cames del Sàhara haurien de haver dit prou i donar la llibertat al poble Saharauri i no marxar amb cames ajudeu me i pilotes fora.
I actualment son culpables de riure les gracietes del Monarca Marroquí i desprès voler anar de Salvadors de les civilitzacions, potser primer arreglar els problemes de casa i desprès podràs anar a donar lliçons fora, però aquest problema es de la Corona i són ells qui han de participar en la seva solució.

Mireu a mi que els colonitzadors no facin res per el poble Saharaurí tant més però que el govern de la meva nació que no digui ni mu, això si que em toca el voraviu, potser ja va sent hora de dir que tots els pobles tenen l'oportunitat de poder expressar la seva llibertat, que tenen el dret a decidir si volen estar ajuntats al Marroc o volen ésser lliures, el temps aquell de les conquistes ja ha passat de moda. I ara hauria de reinar la llibertat i el poder a decidir. [noticia]