divendres, 5 de juny de 2009

Eleccions Europees, una manera de treure molestos


Així de les eleccions europees em te bocabadat, en primer lloc perquè els dos cap de les llistes mes votades del regne hereditat de Felip V, s'ho han pres com unes eleccions nacionals i es foten de castanyes com el que més, això si fins diumenge,dilluns quan surti el solet tot el que s'ha dit fins llavors no te cap valor i comencem de zero, no sigui el cas que ens necessitem uns als altres.
en segon lloc el que veig es que enviem a Europa la gent que ens fot nosa, perquè enviar al fatxenda del Mayor Oreja juntament amb el vidal Cuadras i enviar la Maleni juntament amb la Badia es un càstic molt gros per els europeus.
I avui us vull parlar de la senyor Badia i els seus treballs per Europa .Ell que diu que s'ha de foradat el Pirineu per comunicar-nos amb Europa i això que hi ha el corredor del Mediterrani, diu això i es queda tant fresca la paia, potser abans d'obrir la boca un s'ha de pensar una mica el que diu.
Una Senyora que va tenir els nassos de dir que ha fet mes ella a Europa durant els darrers cinc anys que en Pujol durant els vint-i-tres del seu mandat no deixa de ser una mica fort tot pregant, però bé veient en quin partit va, es normal tot plegat.[noticia].
Jo el que em demano es que fan en Tremosa i Jonqueres amb tota aquesta moguda, perquè la seva vàlua esta per sobre de tot això , o hem de pensar que els han posat aquí perquè no fotin nosa i així anant removent les cireres.
Bé s'acosten les votacions Europees i jo com molts no tinc clar si he d'anar a votar o quedar-me a casa i el mes fort de tot no tinc gens de clar a qui tinc que votar, el que si tinc claríssim a qui no votaré ni peperos ni sociates ni libertas ni falanges tindran el meu vots els demés serà questió de loteria.

2 comentaris:

Molins ha dit...

Totalmente de acuerdo con su escrito, pero usted quizas a olvidado o no menciona, que cada uno de estos señores cobrara cada mes 5.700 €,por supuesto con los gastos pagados de hotel,viajes y dietas, y trabajando de lunes a viernes al mediodia, se podria decir que como usted y yo, mas o menos ????.- Hablando de votar o no votar, usted a visto como van las cosas en Holanda ???? Un saludo.

ALP2500 ha dit...

amb això tens tota la rao Molins no he mencionat el sou, però penso que per fotre fora de la nostra terra a aquesta panda el preu es petit encara, jo encara aportaria algun euro de la meva butxaca si es el cas, La veritat es que l'interés que posa la gent envers la politica cada cop es mes baix. i si som sincers aquí han de sortir les lleis que regirant per a tot europa, per tant jo entenc que s'hauria d'enviar als millors i no pas al endullats de torn.