dimarts, 19 de gener de 2010

Quan ens quedem sense arguments, llavors tenim l'insult

La veritat que els senyors Saura i Baltasar l'han cagat, i molt en el cas d'Horta de San Joan, en primer lloc perquè allí es van perdre cinc vides. i un ferit.
El foc no va ésser provocat per un llamp sinó va ésser la rucada d'un parell de impresentables que fins i tot van tenir la barra de fer-se fotos amb el foc a l'esquena . I desprès tota la moguda que s'ha produit de versions i contraversions.
Que aquest parell sense iniciativa i per posar-los verds, han mentit ho ha entès tothom i que en un país realment democràtic ja estarien al carrer també però aquí la mamella del poder es molt grossa i no es pot deixar així com així, per això no cal donar-li mes voltes aquest parell de pinotxos els mantindrem aquí fins al final.
I quan un no te cap argument per defendre una situació sempre pot tirar per l'insult i aquesta es la defensa d'en Saura , malament anem senyor ecologista, si ha de defendre una mala actuació amb un insult vol dir que ha tocat fons.[noticia].
A veure quin arribarà el moment que els politics pagaran amb dimissions les seves males actuacions, potser en aquest moment ara mateix estarien sense govern, perquè aquesta panda son una tribu de caganers.
Per cert un ha d'estar a les verdes i a les madures, quan el senyor saura estava a l'oposició no parava de sol·licitar dimisions i ara que esta al poder li repugna que algú demani el seu cap, La veritat que a mi el Convinient aquest no el fa el pas però com a mínim en aquest cap estic amb ell que unes depuracions polítiques no estarien malament i no podem quedar-nos en castigar als caps de bombers per sota els polítics i ja està potser hem de gratar un pel mes amunt.