dissabte, 17 d’octubre de 2009

Gilisme amb barratina, o quan Catalunya es una torracollons

"Gilismo de Barratina" un escrit al Abc del nacionalista aquest personatge, Ignacio Camatxo, a part de tildar al Senyor Carretero de Ex-terrorista, i al Senyor Laporta de gamberro dialèctic i mal criat. [noticia].
La Veritat es que quan mes ataquen els cadells de la capital del regne mes m'encanta les idees de la gent que son atacades, això vol dir que aquesta gent els hi fa mal aquestes idees i aquesta gent, tot plegat quan no es tenen arguments per atacar algú no hi ha com utilitzar l'insult i el despreci, i així es l'actuació d'aquest personatge.[noticia amb llengua dels descendents d'en sirvent].

Segons puc llegir diu que la plaça de torra-collons està vacant degut a que en Carod, Arzallus i Fraga ja estan en plena jubilació, la veritat es que això vol dir que quan no portes la línia que ells volen , la línia del franquisme llavors ets un "tocapelotas" amb la nostra llengua seria una torra-collons, la veritat que millor ésser un torra-collons català que no pas un llepaculs franquista.