dijous, 15 d’octubre de 2009

l'Impost de Succesions, un atracament a cara descoberta

El trist-partit s'anomena partit d'esquerres i que treballa per el poble, amb les darreres votacions ja s'ha vist això de rebuig de l'impost de successions es una mica nadar contra corrent, quan a totes les comunitats l'estan eliminant aquí ni piu. a mantenir-lo que son quatre dies.[noticia].
Potser si aquest trist-partit no malbaratés tots els recursos, amb estudis improcedents i pagament a amics i altres no hauríem de sofrir damunt les nostres costelles aquesta sangria.
Comencem per tenir que pagar un impost de successions mentre altres comunitats no disposen d'aquest impost, hem de pagar la benzina mes cara perquè destinen la carga fiscal a la sanitat i així anem fent, mentre tant el president de la Generalitat te un sol anual que jo viuria tota la vida i tots contents, o en Carod està fent les vacances pagades que no podrà fer quan deixi la mamella, tot plegat si haguessin fet una política restrictiva de despeses, es podrien permeta el luxe de reduir o eliminar el impost de successions, però clar ara que ens hem acostumat a la bona vida estem per estrenya el cinturó.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En quan a l'impost de successions, les primeres comunitats que l'han rebaixat han estat les governades pel PP, evident ment és un impost que perjudica mes a qui mes te,la Esperanza Aguirre ha estat l'abanderada en rebaixar-lo.
Ben cert és que el tipus impositiu, es exessivament elevat a Catalunya i crea una discriminació envers els altres ciutadants de l'Estat Espanyol,i convindria a part de rebaixar-lo,revisar els parametres, per tal que sigui més equitatiu, i no perjudiqui al petit propietari

ALP2500 ha dit...

gràcies anònim per participar, si que es cert que grava més a les persones que mes tenen, però clar als petits propietaris aquesta sangria els hi fot un mal de cap de nassos. Encara que aquests que tenen molt tant els hi fa pagar cinc com vint-i-cinc