dimarts, 13 d’octubre de 2009

Caixa Catalunya, una caixa que representava un país.

Si Aquests senyor que diuen representar Caixa Catalunya son capaços de canviar aquest nom per vendre a la matriu, el que haurien de fer els catalans es treure tots els calers d'aquesta Caixa ja que ella ja no es la nostra, ja no es representa.
Caixa Catalunya argumenta aquest rebuig del seu nom en primer lloc perquè tant la caixa de Tarragona com la de Manresa no la vegin com una absorció
. El segon motiu encara te menys fonament diuen que el nom de Catalunya esta deteriorat, jo el que crec que està deteriorat es el cervell dels directius que té caixa Catalunya però clar tinguen com a President al senyor Serra poca cosa podem esperar d'aquesta directiva. [noticia].
Però bé ho tenen fàcil si volen canviar de nom si els que els hi fa por es el rebuig que tingui una caixa forta a Catalunya i que es digui Caixa Catalunya només que li posin Caixa Montilla, Caixa Socialista, La Caixa de la Colònia. o El Negoci d'en Serra, i ja està.
La veritat que mica a mica anem perdent les senyals d'identitat, ara perdrem el nom de una caixa que representava la nostra nació que ens queda per perdre la dignitat, bé molts dels polítics que ens representen com d'això no en tenen ho tindran fàcil .