dijous, 27 de setembre de 2012

l'importància del discurs del Marianico

Fidel imatge del que interessa a la gent, això es el que interessa a la gent el que pugui dir en Marianico, la gent passa de tot, i ell a la seva treguen pit i dient que Gibraltar es espanyol. Potser abans de dir això , aquest senyor es miri el melic i em digui si Gibraltar es espanyol perquè Ceuta i Melilla no son del Marroc, o perquè el País Basc i Catalunya no són el que vulguin ser, de pas potser s'hauria de demanar si hi ha algun habitant de Gibraltar que vulgui perdre la sobirania anglesa per passar a ser súbdit de la Corona dels hereus de Felip V. El referèndum potser també el podríem fer de tota la península o en aquest cas només de Gibraltar, millor que no s'ho plantegin perquè aquesta situació també la tenen perduda.
També m'he pogut fixar amb la televisió estatal que ja es va cuidar de fer veure que hi havia molta gent no va enfocar la gran assistència de politic escoltant al messies, potser es per la llengua perquè com aquest senyor només coneix la llengua d'en Sirvent (Cervantes) per ells aquesta llengua es minoritària perquè parlen anglès.
Pobre Marianico, ha tret les maletes per escampar la boira i resulta que als Estats Units també s'ha trobat a gent que desitja la independència a l'entrada i manifestants del 25 de setembre a la sortida, es a dir la fugida endavant d'aquest nefast polític no li ha servit per res, només per fer mes el ridícul. No paris Marianico que la Merkel ja te el morrió a punt. No passarà l'hivern.