dimecres, 26 de setembre de 2012

Una imatge millor que mil paraules


les bajanades  i la política van moltes vegades agafats de la ma, en aquest cap això ja ratlla el sublim perquè un ha de ser molt curt per dir una bajanada d'aquest nivell i anar a dormir tranquilament, perquè clar el que ha dit el lider socialistes d' Extremadura el senyor Guillermo Fernàndez Vara, en una entrada en el seu blog, dona fe del nivell d'aquest petit polític. 
Aquest personatge si que si Catalunya aconsegueix el seu objectiu tindrà que retornar a la seva comunitat la quantitat de 150.000 persones que Catalunya els va ser sostretes mes els seus fills i els seus nets, 
Dons bé dir-li aquest senyor Feudal que les persones són lliures d'anar on vulguin i potser els hi hauria de demanar aquest gent si vol tornar, potser quan vegin el nivell polític d'aquesta comunitat sortiran per cames. perquè clar dir això en el segle XXI dona peu que hi ha gent que encara està en la època feudal.[noticia].
El quaderm foradat d'en Guillem es el Blog d'aquest personatge aquí us poso un enllaç d'aquest il·luminat - [blog]

2 comentaris:

jordi ha dit...

ja va sent hora de deixar de mirar als espanyols, es el que volen.
Nosaltres a fer país.

ALP2500 ha dit...

Si Jordi però mirant a l'enemic pots veure quin tarannà porta, i a quin nivell es troba. en aquest moment estant tant cagats, que poden veure que ara els hi tocarà treballar i no estant acostumats que diuen qualsevol bajanada. També he de dir que fer país també dependrà d'ells i les moltes traves que ens posaran perquè no aconseguim la nostres metes, per això es maco veure les bajanades que van deien per aixi veure el nivell que tenen aquesta gent.