dissabte, 13 de juny de 2015

Quan la LLista més votada no governa.

 la Cerdanya aquest cop estava quasi-bé tot el peix venut, només restaven tres municipis per decidir qui era l'alcalde i mira per on en els tres no governara la llista mes votada. Anem a Pams.
LLivia: Convenients 4 Ensorrant 3 i Esquerdats 2 , dons bé el pacte ha estat entre Ensorrat i Esquerdats i han fet al menys els dos primer anys el Cap de llista dels esquerdats.
Fontanals: Convenients 3 (llista mes votada) Esquerdats 3  i independents 1, dons bé els pactes han provocat que manin els esquerdats amb els independents
Guils: Independents 3 (llista més votada) Convenients 3 i Solidaris 1 , els pactes porten que governi els Convenients amb l'ajuda dels Laportites. 
Dons bé això es la democràcia, però clar portem molts dies escoltant que qui ens ha de governar es la llista mes votada, fins que arriba al nostre municipi i llavors tirem de pactes per agafar la vara de l'alcalde.
Jo no tinc clar si aquesta es la millor manera de votar, ni la mes democràtica , però el que si tinc clar que deu interessar perquè després de 40 anys segueix igual. Ara que han vist la cua a la Guilla potser la canviarem, però potser hem arribat tard.
I ja que aquestes son les regles del joc, només desitjar molta sort a tots els que han estat elegits, ara es el moment de demostrar que volen treballar per el seu poble.I que intentaran treballar per el màxim de gent del municipi i no pas només per a ells mateixos.2 comentaris:

jordi ha dit...

Llívia son 4 convenients, no cinc.
Però be, la política es així, si fos de l'altra manera, Esperanza Aguirre manaria a Madrid

ALP2500 ha dit...

ok Jordi l'error ja està esmentat. Si però a mi el que mes gràcia en fot de tot plegat que un només parla de la llista més votada quan un es l'afectat per fotre als demés es pot pactar però quan la situació fa que sigui un amb la llista mes votada que vegi volar el seu càrrec, llavors es quan toquem el tema de la llista més votada.
Fins el moment que no passa això tot val, però quan tu ets l'afectat llavors canviem tots les normes morals. Això sempre em recorda una frase del germans Marx que diu que aquests són els seus principis i que si no t'agraden els pots canviar .