dissabte, 13 de juny de 2015

Per fi ha arribat Sant Antoni, ja tenim els nous Directors Municipals.

Avui a mig dia he anat puntual a veure la pantomima aquesta de les votacions, un cop el secretari ha denominat al president (regidor de mes edat) i el Secretari (regidor mes jove) , ha començat el jurament del regidors, la veritat que de l'alternativa Cerdana he trobat molt coherent l'actuació  de la seva regidora. Si un no es  independentista, no ha perquè sobre-actuar i prometre una cosa que no hi creus.Tota la resta han promès posar-se a disposició del parlament desprès de les eleccions del 27 de setembre.

Desprès han començat les eleccions, R Moliner 6 Vots, R Rossell 2 Vots i J. Solergibert 1 vot,  Per tant el alcalde repeteix , desprès el discurs de rigor i tots s'han posat a disposició de l'equip de govern per treballar plegats. Jo em plantejo una cosa això son paraules o fets el temps ho dirà. perquè una cosa es el que es diu en política i una altre cosa es actuar en la mateixa.

Ara ja veurem el que passarà a partir d'ara, veurem com evoluciona el poble, ara que l'alcalde repetidor ha dit que aquest cop acabarem pagant el Poliesportiu ara començarem a pagar el Camp de Futbol de la Molina. Temps al Temps d'aquí quatre anys veurem el que hem evolucionat.