dilluns, 22 d’octubre de 2012

Sense Paraules

A vegades no calen paraules per expressar el que sents en aquests moments. a la Nostra nació han volgut anar per serparat quan podien anar tots junts, aquí els partits independentistes han volgut fer seva la guerra, i això provocarà allò que divideix i guanyaràs ,  així serà els hi estem posant massa fàcils als Cyu perquè guanyin i no tinc clar quin serà la sortida del tunel amb aquesta gent al poder. tornarem a jugar a la puta i la ramoneta, situació que dominen molt bé tots plegats.
Bé avui tocava parlar de les eleccions basques i les gallegues, de les primeres ha passat el que tocava que quan han deixat presentar-se la gent democràticament , els partits invasors nomes s'han quedat amb les morralles questió de lideratge i de que el poble basc ho te molt clar tot.
En quan a Galícia, la veritat que cap sorpresa, allí va nèixer en Ciscu, d'allí es en Marià el cortet i allí hem destintat una morterada de diners per poder fer un tren d'alta Velocitiat perquè les gavines puguin retornar a casa per nadal. per tant res a dir tenia que passar el que va passar des de el moment que la seva llengua l'ha destinat a la llengua dels pobles i que allí ja han imposat la llengua de Castella, es el mateix problema que el País valencià. Tot plegat hem fet tard a la reconquesta de la llengua perduda.