dijous, 18 de juny de 2015

Duran on Vas? envàs? Segur que al contenidor Blau


Bé ha tardat un eternitat però per fi han començat a caure les caretes, i el senyor aquest  de la suite de l'hotelet molt estelat, li ha sortit la vena li ha sortit la vena botifler.
Ara només resta que els demés partits independentistes facin costat al senyor Mas, com a mínim fins la data de les eleccions, que tinguin clar els súbdits de la corona de Felip VI que no han guanyat res que només s'han quedat sense una tapau dintre de la nostre nació. 
Però veient com actua el personatge en qüestió no tardarà en dir que ell no marxa en lloc i que recolzarà el partit fins la mort, be entenc que no cal segur que els altres faran millor feina que ell en tot plegat. 
Això de fer la puta i la ramoneta es una part integra d'aquest personatge fins i tot diria que ell i el Senyor Pujol van esser els creadors de tirar la pedra i amagar la ma, es el seu segell distintiu. Per això ahir estaven fora del govern veurem on es troben avui. 

4 comentaris:

jordi ha dit...

Ara que faci una federació amb el PP i llestos. "Populares y Union".

ALP2500 ha dit...

Home Jordi això seria una realitat però amb el que li agrada aquest senyor la mamella del poder potser aquest cop tirarà més cap a Ciutadanus, Con tal d'assegurar-se la suite de l'hotelet aquest pactaria amb el diable si calgués.

jordi ha dit...

Ara que sona que la Camacho pot ser eliminada del PP, quin millor substitut que en Duran?

ALP2500 ha dit...

Seria una opció Jordi, però jo diria que com en Duran no deixa de ser un "segundon" aquest lloc de la reina del botox va destinada al Garcia-albiol, i ja està tota la família col·locada.