dimecres, 8 de juny de 2016

i Ara que? Tornar a començar, o potser pitjor, Engegar-ho tot a dida.

ja ho deia la dona del feixista aquell de l'Aznar les pomes i les peres no es poden barrejar, perquè un cop que ho fas mai saps que pot sortir. Dons bé això es el que s'ha plasmat avui, Junts pel Si van pactar amb el diable per guardar-se les cadires i ara han tingut que purgar els seus pecats, Hagués estat molt mes fàcil fer noves eleccions i a veure que sortia, però la cadira es la cadira i les tensions de moltes cadires aconseguides a cops de colze estaven en joc, per això es va fer dimitir al senyor Mas i mira tu que sis mesos mes tard es demostra que va ésser una dimissió per no res, o això es el que ens volen fer entendre, perquè en el fons prorrogant els pressupostos de l'any anterior ja en hi ha prou per no convocar noves eleccions, i mira tu tal com està el panorama no sabem que pot passar. 
  Bonica situació però no tant determinant com els volen fer creure, la veritat que hi ens haurem d'esperar uns mesos per veure com acabarà el tema dels conqueridors i qui guanyara, perquè nosaltres tenim la nostre creu però ells tampoc es queden massa enrera .
El que mes gràcia em fa de tot plegat que els neofeixistes de Ciudadanos surtin ara dient que la cup son els seus amics. Nois de la Cup això si que es una taca, tenir com amics aquests personatges es com dir-li al llop que et guardi les ovelles, ja saps el fi de la pel·licula.