dissabte, 28 de juliol de 2018

en defensa del drets laborals, no tot val

avui vull parlar dels taxistes de Barcelona i les seves  revindicacions, la veritat es que no coneixo tota la situació a fons, però entenc que quan s'ha de recorrer a la violència per defensar els teus drets laborals vol dir que estem mancats d'algun argument solid 
perquè clar això de volcar cotxes de la competencia no deixa de ser una salvatjada, potser les coses s'han de mirar d'arreglar de una altre manera. 
I tot plegat ha vingut quan el TSJC [noticia].
Tot plegat es molt senzill quan la Justicia no es va a favor llavors fem una vaga, ho trenquem tot, espentem als turistes, fem que no vinguin mes i despres demanarem una subvenció perque ha baixat el numero de visitants a la nostra ciutat.
Es a dir provoquem el mal i desprès demanem una compensació per el mal que hem fet, Tot plegat una meravella.
Potser seria mes adeqüat fer una reunió entre totes les parts i mirar d'arreglar això envers de treure els nostra violéncia de dintre nostre.
Per cert potser hauriem de comparar aquesta situació amb la passada el mes de setembre de l'any passat on aquella gent va ser acusada de violent i de terrorisme. Tot plegat l'actuació d'aquesta setmana dels taxistes es la mateixa, que passa que aquí no hi ha unes urnes per buscar? l'acutació dels piquets atacant als demés no deixa de ser terrorisme? .uff clar aquí no hi ha en joc la llibertat  d'expressió d'un poble. Tot plegat fot fastic.